Poc a poc els clubs comencen a engegar motors i es preparen per a l’inici de les competicions a mitjants d’octubre! Molts són els reptes que tots plegats tenim d’aquí en endavant, principalment fer front a la COVID-19, adaptant-nos a les noves circumstàncies però no per això deixar de disfrutar i aprendre del bàsquet i la cultura.

Si els diferents terrenys de joc que podem descubrir arreu del món ens apropen a la cultura del lloc en qüestió, els clubs son la base formativa del bàsquet a casa nostra.

Pista Molí Nou. Club Bàsquet Igualada 1980 (Biblioteca Central d’Igualada)

És el cas del Club Bàsquet Igualada, una entitat esportiva que aquest any celebra el seu 40è Aniversari i que està formada per 28 equips: 14 masculins i 14 de femenins. També compta amb la seva pròpia escola de bàsquet pels més menuts de la casa.

Els seus equips insignia són el sènior masculí, que porta dues temporades seguides jugant el play-off d’ascens a LEB Plata, i el sènior femení que competeix a Copa Catalunya.

Sènior Masculí
Sènior Femení

Ambdós equips son els protagonistes de l’edició exclusiva de samarretes que us presentem a continuació. Un homenatge a la història del club, expressada a travès del passat i el present del bàsquet a Igualada amb la firma “BeBall”

Del pavellò del Molí Nou al pavelló de Les Comes (on jugueu actualment) ja han passat 40 anys…

MOLTES FElICITATS! Us en desitgem molts més!

Author admin